PARTICIPANTI CONCURS FOTO "COAFURI DE SEARA"


Stilist Gabriela Andrei
Salon New Andrei Style
Bucuresti

12 comentarii:

Anonim spunea...

Exceptionala lucrarea! Foarte eleganta, cu foarte mult bun gust, finisata foarte bine si cu elemente noi, FELICITARI! Nu o cunosc pe Gabriela, dar mi-ar placea sa ma invete si pe mine, nu lucrez decat de 3 ani in coafura si imi doresc sa ma perfectionez in cocuri.

Anonim spunea...

Una din cele mai bune lucrari de pe aceasta pagina. Stilul si eleganta se regasesc in aceasta coafura cu adevarat *curata*. Un coc care personalizeaza. Cuvantul ideal este ...frumos.

Georgescu Maria spunea...

Toate lucrarile de pe site sunt foarte frumoase si foarte utile pentru a ne putea inspira, dar aceasta mi se pare foarte reusita. Si modelul arata foarte bine si e si foarte bine machiata si rochita e foarte frumoasa. Multumesc Wella Romania pentru acester concursuri de unde putem invata asa de multe lucruri. Maria din Constanta

Anonim spunea...

Ma numesc Paul si vrea sa va spun ca asta e cea mai buna lucrare pe care am vazut-o pana acum! Bravo Gabi, tine-o tot asa!

Sanda E. spunea...

Minunat coc, cred ca e inspiratie anii 40, nu?

Alex spunea...

e frumos cocul dar cred ca e inspirat din vreo colectie de-a lui Cameron ca e prea frumos

Georgeta H. spunea...

Mi-a placut ffff mult, as putea purta un astfel de coc la un party de tinuta, m-as simti eleganta si admirata!

Cristina spunea...

Foarte interesanta coafura, cautam o coafura pentru o seara speciala si am remarcat-o pe aceasta care este cu totul si cu totul deosebita! Felicitari!

Cristina

Anca spunea...

Superb, felicitari! sunt uimita de imaginatia fantastica a realizatoarei acestei coafuri.
In iulie am cununia religioasa si sunt in cautarea unei stiliste, pentru un coc de mirasa deosebit.

Razvan Andrei- Top Team Wella Romania spunea...

Gabi a muncit 3 saptamani pana a ajuns la aceasta forma de coafura, eu nu am ajutat-o pentru ca la cocuri este oricum mai buna decat mine. Singurul ajutor pe care i l-am dat a fost sa-i spun, cand ma chema sa ma dau cu parerea, ca inca nu imi place si asta pana a ajuns la aceasta forma. Scriu aceste lucruri pentru ca timpul de trimitere a pozelor s-a terminat si cred ca e interesant sa va povestesc cum a fost creata. I-a gasit si un nume, se numeste Cabin Crew si inspiratia a fost fata ei, Alina si glamour-ul anilor 40 de la Hollywood, reinterpretate in stilul nostru, simplu si elegant. A fost foarte emotionata ca va participa la concurs si mandra ca Patrick Cameron o sa-i vada lucrarea. Ne-am uitat amandoi la celelalte lucrari si suntem convinsi ca o sa-i fie foarte greu sa acorde locul 1, pentru ca majoritatea lucrarilor sunt exceptionale, felicitari participantilor din partea mea si a Gabrielei! Felicitari din nou firmei Wella pentru aceasta fantastica oportunitate oferita coaforilor din Romania. Si nu in ultimul rand as dori sa multumesc si pe aceasta cale prietenilor nostri Anca Balta- Otto( adica superbului model), Ioanei Angelescu pentru superbul machiaj si fotografului de mare clasa Mihnea( saracul...a venit de la mare dupa ce a avut o sedinta foto acolo, direct la noi la salon si ne-a ajutat), va multumim PRIETENI!

ALEXANDRA CROITORU spunea...

CONCEPT DEOSEBIT,SPECIAL RAFINAT CU MULTA ELEGANTA.GENIALITATEA LUCRARII CONSTA IN SIMPLITATE.FELICITARI!

Mihnea Ratte spunea...

Placerea a fost de partea mea, sper ca pozele sa se ridice macar la jumatate din prestanta lucrarii. Multumesc pentru oportunitatea de realiza ceva ce voi sustineti: simplu si elegant.
Multi dintre noi am uitat cat de glam este simplul, iar Gabi nu face altceva decat sa ne mai deschida ochii din cand in cand.

Trimiteți un comentariu